f-twee

bladenmakers sinds 1987

Wat jij eerst doet? Je hebt een gouden pen. Daarmee schrijf je voor onze tijdschriften. 

Wat jij later doet? Als je dat wil, kun je snel doorgroeien tot bladcoördinator. Je bent verantwoordelijk voor je eigen tijdschrift en je stuurt andere redacteurs, fotografen, illustratoren en vormgevers aan. Deadlines zijn heilig. Ook als het even spant, ga je prettig om met je klanten en je collega’s.

Wat wij doen? We maken tijdschriften in opdracht. Daarvoor hebben we specialisten in huis: redacteurs, fotografen, vormgevers, bladcoördinatoren en conceptbedenkers. We werken vooral voor ledenorganisaties (zoals Kom op tegen Kanker), overheden (zoals Stad Gent) en HR-diensten (met personeelsbladen).

Hoe wij het doen? We leggen de lat hoog. Heel hoog. Aan ‘dat is al goed genoeg’ doen we niet mee. Dat zit in ons DNA: we zijn bladenmakers en maken de mooiste bladen voor de leukste klanten.

Wie wij zijn? Wij zijn f-twee, magazinemakers. We zijn een klein team van een tiental mensen met een passie voor tekst en vormgeving. We maken tijdschriften in opdracht. Dat doen we intussen 33 jaar, in hartje Gent. En dat in een digitale wereld? Jawel, en we groeien! Momenteel hebben we 21 magazinetitels op het schap. We geloven in papier en bewijzen elke dag de kracht ervan.

Hoe verloopt de selectie?
Je stuurt voor 15 november je cv en een korte motivatiebrief naar frank@f-twee.be.
De eerste selectie gebeurt op basis van drie criteria: passie voor woord, hogere opleiding en ervaring. Is je ervaring beperkt? Laat je daardoor niet afschrikken. Er zijn bonuspunten voor mensen die Frans spreken en schrijven of een migratieachtergrond hebben.
De tweede selectie verloopt via een videogesprek: een korte kennismaking, waarin we tegelijk al jouw vragen beantwoorden. Op basis daarvan maken we een shortlist van een drietal personen, met wie we op kantoor in gesprek gaan. Tot gauw?